ΟΜΑΔΑ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

Εργαστήριο Διδακτικής των Θετικών Επιστημών, ΤΕΕΑΠΗ, Παν/μιο Πατρών, Greece
Η ομάδα έρευνας και εκπαίδευσης ‘Ενέργεια στην εκπαίδευση’ έχει ως στόχους τον αξιόπιστο σχεδιασμό, τη συστηματική αξιολόγηση και την έγκυρη διάδοση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σχετικών με τη διδασκαλία της έννοιας της ενέργειας και των κοινωνικών της χρήσεων. Η ομάδα λειτουργεί στα πλαίσια του Εργαστηρίου Διδακτικής των Θετικών Επιστημών του ΤΕΕΑΠΗ του Παν/μιου Πατρών και είναι ανοικτή σε συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς υπευθύνους φορέων μη τυπικής εκπαίδευσης και ερευνητές στο αντικείμενο της ενέργειας και στο χώρο της Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών οι οποίοι θα επιθυμούσαν να συμβάλλουν στην ανάδειξη, την υλοποίηση και διάδοση των στόχων της. Στις δραστηριότητες της ομάδας συμπεριλαμβάνονται ή πρόκειται να συμπεριληφθούν στο άμεσο μέλλον επιμορφωτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις διάδοσης του έργου της ομάδας και ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχες ομάδες.

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ U4ENERGY

Ο διαγωνισμός u4energy αυτή τη χρονιά περιλαμβάνει και μια 4η κατηγορία ειδικού βραβείου. Η συγκεκριμμένη κατηγορία αναζητά νικητές και συντονιστές δημόσια χρηματοδοτούμενων εθνικών πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας. Αν λοιπόν έχετε κερδίσει βραβείο για την ενέργεια σε εθνικό διαγωνισμό ή είστε συντονιστής μιας τέτοιας προσπάθειας, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Εθνικού Σημείου Επικοινωνίας του u4energy στην Ελλάδα και διεκδικήστε αυτόματα μια ευρωπαϊκή διάκριση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ειδικό οδηγό για την 4η κατηγορία πατώντας εδώ.
Το νέο έντυπο υλικό για τον Διαγωνισμό έφτασε. Σε λίγες μέρες θα αποσταλλεί σε όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή βασικό έντυπο υλικό όπως ετικέτες, σελιδοδείκτες, αφίσες, μπλοκ σημειώσεων κ.ά. Επιπλέον υλικό για την οργάνωση της πρότασή σας, μπορείτε να βρείτε στην εργαλειοθήκη του u4energy πατώντας εδώ.
Επίσης οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού μας παρέχουν ένα βοηθητικό ερωτηματολόγιο το οποίο μπορεί ο κάθε συμμετέχων να εντάξει στην πρότασή του. Βρείτε το ερωτηματολόγιο για την πρωτοβάθμια εδώ και για την Δευτεροβάθμια εδώ.
Τέλος, παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν ακόμα να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Εθνικού Σημείου Επικοινωνίας για οποιαδήποτε βοήθεια ή καθοδήγηση χρειάζονται στην προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου