ΟΜΑΔΑ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

Εργαστήριο Διδακτικής των Θετικών Επιστημών, ΤΕΕΑΠΗ, Παν/μιο Πατρών, Greece
Η ομάδα έρευνας και εκπαίδευσης ‘Ενέργεια στην εκπαίδευση’ έχει ως στόχους τον αξιόπιστο σχεδιασμό, τη συστηματική αξιολόγηση και την έγκυρη διάδοση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σχετικών με τη διδασκαλία της έννοιας της ενέργειας και των κοινωνικών της χρήσεων. Η ομάδα λειτουργεί στα πλαίσια του Εργαστηρίου Διδακτικής των Θετικών Επιστημών του ΤΕΕΑΠΗ του Παν/μιου Πατρών και είναι ανοικτή σε συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς υπευθύνους φορέων μη τυπικής εκπαίδευσης και ερευνητές στο αντικείμενο της ενέργειας και στο χώρο της Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών οι οποίοι θα επιθυμούσαν να συμβάλλουν στην ανάδειξη, την υλοποίηση και διάδοση των στόχων της. Στις δραστηριότητες της ομάδας συμπεριλαμβάνονται ή πρόκειται να συμπεριληφθούν στο άμεσο μέλλον επιμορφωτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις διάδοσης του έργου της ομάδας και ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχες ομάδες.

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ U4ENERGY

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους του συναδέλφους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν στο διαγωνισμό U4Energy καθώς και εκείνες/εκείνους που έλαβαν μέρος στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Πληροφοριακό υλικό σχετικό με τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.
Νέα για το διαγωνισμό αναρτώνται στο http://www.u4energy.eu/web/guest/news.
Ο Οδηγός για του συμμετέχοντες διατίθεται εδώ.
Μπορείτε, επίσης, να ακολουθήσετε την πρωτοβουλία U4Energy στο Facebook (http://www.facebook.com/U4energy) και στο Twitter (http://twitter.com/u4energy).
Δειτε, τέλος, τις ιστοσελίδες  http://www.u4energy.eu/web/guest/sofia-bg και http://everyday-life-at-primary-school.wikispaces.com/ για τα ελληνικά σχολεία που έλαβαν μέρος στον περσινό διαγωνισμό και βραβεύτηκαν.
Ευχομάστε καλή δουλειά καθως και ένα καινουργιο χρόνο με υγεία και δημιουργικότητα
Η ομάδα του Εθνικού Σημείου Επικοινωνίας U4Energy
Δημήτρης Κολιόπουλος, dkoliop@upatras.gr
Ειρήνη Γκούσκου, gouskou@upatras.gr
Νίκη Σισσαμπέρη, nsissam@upatras.gr
Καλλιόπη Ζαφειροπούλου, kzafeirop@upatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου