ΟΜΑΔΑ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

Εργαστήριο Διδακτικής των Θετικών Επιστημών, ΤΕΕΑΠΗ, Παν/μιο Πατρών, Greece
Η ομάδα έρευνας και εκπαίδευσης ‘Ενέργεια στην εκπαίδευση’ έχει ως στόχους τον αξιόπιστο σχεδιασμό, τη συστηματική αξιολόγηση και την έγκυρη διάδοση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σχετικών με τη διδασκαλία της έννοιας της ενέργειας και των κοινωνικών της χρήσεων. Η ομάδα λειτουργεί στα πλαίσια του Εργαστηρίου Διδακτικής των Θετικών Επιστημών του ΤΕΕΑΠΗ του Παν/μιου Πατρών και είναι ανοικτή σε συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικούς υπευθύνους φορέων μη τυπικής εκπαίδευσης και ερευνητές στο αντικείμενο της ενέργειας και στο χώρο της Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών οι οποίοι θα επιθυμούσαν να συμβάλλουν στην ανάδειξη, την υλοποίηση και διάδοση των στόχων της. Στις δραστηριότητες της ομάδας συμπεριλαμβάνονται ή πρόκειται να συμπεριληφθούν στο άμεσο μέλλον επιμορφωτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις διάδοσης του έργου της ομάδας και ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχες ομάδες.

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Το ακόλουθο κείμενο μας εστάλει από τον διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας και είναι σχετικό με τη συμμετοχή του σχολείου στον διαγωνισμό U4Energy.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την ανάρτηση της συμμετοχής του σχολείου μας στο διαγωνισμό U 4 Energy για το σχολικό έτος 2011-2012 εγράφη, εκ παραδρομής, ως ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού αυτό του διευθυντή του σχολείου αντί των εκπαιδευτικών των τμημάτων της ΣΤʼ τάξης, κυρίες Μαρία Χρυσάνθη και Αναστασία Τόμπρου, οι οποίες είχαν αναλάβει την ευθύνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό του U 4 Energy μαζί με τις μαθήτριες και τους μαθητές τους.
Κλείνοντας με την επισήμανση ότι η συμβολή μου κινήθηκε, κυρίως, στον τομέα της καθοδήγησης/συμβουλευτικής συνεργασίας με τις συναδέλφους μου, τη γραφή του σχεδίου εκστρατείας καθώς και στον διακανονισμό των επαφών για τη περαίωση των δράσεων εκτός σχολείου, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή.
Ο διευθυντής του σχολείου
Βασίλειος ΑναγνώστουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου